Bär

Bär

Pascal Floerks

Nemčija, 2014, hd, 8:14

Preteklost mojega dedka je bila vedno močno prisotna v sedanjosti. Pronicala je v njegove besede ali dejanja, neposredno pa o njej ni nikoli govoril. Šele zdaj, ko sem se spet posvetil njegovemu življenju in osebnosti, kakršno sem poznal, čutim težo te dediščine.

Steiff – Don't be afraid of the Dark

Steiff – Don't be afraid of the Dark

Denis Parchow

Nemčija, 2012, hd, 0:59

Deček v pižami teče skozi gozd, ovit v gosto meglo. Za njim nenadoma zagledamo gorili podobno pošast, ki ga lovi. Deček se za las reši in se zbudi v svoji sobi – bila je samo nočna mora. A potem se pošast pojavi v sobi in pomaga mu lahko samo Steiffov medvedek.

Perfect Woman

Perfect Woman

Lea Schonfelder

Nemčija, 2013, hd, 10:00

V tej igri se po navdihu vprašalnikov oziroma “psiholoških testov”, ki jih poznamo iz ženskih revij, zastavi vprašanje: kako popolna si? V sedmih različnih starostnih obdobjih si postavljena pred odločitev, kakšno življenje želiš. A previdno z odločitvami: s popolno mladostjo boš pri 80. letih zelo težko popolna babica!

Kellerkind

Kellerkind

Julia Ocker

Nemčija, 2012, hd, 9:45

Ženska rodi otroka, ki pa je povsem drugačen.

Lebensader

Lebensader

Angela Steffen

Nemčija, 2009, hd, 5:56

Deklica najde v listu ves svet.

Wrapped

Wrapped

Propad enega življenja je začetek drugega. Ko nepričakovane sile narave trčijo ob strukture naše družbe, svet s svojo brezkončno recipročnostjo vlog plenilca in žrtve dobi nove razsežnosti. Tisto, kar naj bi trajalo večno, se v teku časa razblini. Sprememba je edina stalnica.

Harald

Harald

Moritz Schneider

Nemčija, 2013, dcp, 5:30

Harald je rokoborec. Pod okriljem ambiciozne matere je osvojil številne naslove. Njegova prava ljubezen pa so lončnice. Mama mu nekoč vzame najljubšo, in če jo želi rešiti, se mora zanjo boriti.

Loom

Loom

Vešča se ujame v pajkovo mrežo in se po soočenju s plenilcem znajde v njegovem prebavnem traktu, nazadnje pa postane neločljiv del njegove pasti.

Rollin’ Safari

Rollin’ Safari

Johannes Schiehsl

Nemčija, 2011, dcp, 12:12

Napihnjenim živalim v savani njihova telesa pri vsakdanjih opravilih povzročajo nemalo preglavic.

366 dni / 366 Tage / 366 Days

366 dni / 366 Tage / 366 Days

Johannes Schiehsl

Nemčija, 2011, dcp, 12:12

Mladi Patrick, ki začenja opravljati delo reševalca, kmalu pride v stik z bolniki, ki vsi trpijo zaradi iste težave: osamljenosti. Ko jim skuša pomagati, se zaplete v odnose, ki so precej zahtevnejši, kot je pričakoval.

Predvajanja

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki