Animateka pozdravlja novo spletno stran!

 Kdor čaka, dočaka - in splačalo se je čakati, saj je nova spletna stran Animateke končno pred vami! Kakor se za 10. obletnico spodobi, smo se odeli v nova oblačila, da bi naslednjih 10 let začeli v slogu.

Vabimo vas, da se dodobra spoznate z novo Animatekino spletno podobo in preverite vse njene zavihke in menije. V njih boste našli vse, kar bi si želeli vedeti o letošnjem festivalu: program filmov, urnike, informacije o naših cenjenih gostih, o mednarodni strokovni žiriji, spremljevalnem programu in še vsem ostalem kar spada zraven. Med festivalom bo stran razgibal tudi festivalski dnevnik, v katerem bomo zbirali vtise, zapise, intervjuje in video prispevke z jubilejne Animateke.

Obenem vas prosimo za kanček potrpljenja, saj bomo pravkar ustvarjeno stran v naslednjih dneh še dopolnjevali in izpopolnjevali, saj se tu in tam najdejo še številne malenkosti, ki jim je treba posvetiti pozornost.

Veseli smo, da ste tu z nami in vaša mnenja o spletni strani so več kot dobrodošla, obiščete pa nas lahko tudi na Facebooku. Želimo si, da bi tudi v naslednjih 10 letih postajali vse boljši, skupaj z vami in za vas.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki