Filmi tekmujejo, nagrade čakajo!

Tekmovalni programi so že na polovici poti, danes si lahko ogledate glavni Tekmovalni program IIIŠtudentski tekmovalni program II, zjutraj pa je otroška žirija že ocenjevala Slonov tekmovalni program III. Boste svoj glas za Nagrado občinstva Maestro še nocoj in jutri zvečer oddali tudi vi? 

 

Na Animateki se filmi potegujejo za več nagrad: tisti v glavnem Tekmovalnem programu se bodo potegovali za Veliko nagrado mednarodne žirije Maestro  (2000 evrov) in Nagrado občinstva Maestro (1000 evrov), v Študentskem tekmovalnem programu bo najboljši film po mnenju strokovne žirije prejel Nagrado Univerze v Novi Gorici in Univerze v Ljubljani za najboljši evropski študentski animirani film (1000 evrov). Nagrada 2 koluta za otroški in mladinski program Slon  (1000 evrov) bo šla v roke najboljšemu kratkemu filmu iz otroškega programa Slon, o zmagovalcu pa bo odločala šestčlanska otroška žirija.

 

Reprize večernh Tekmovalnih programov si naslednje jutro ob 10. uri lahko ogledate tudi v Slovenski kinoteki, brezplačno!

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki