Prihajajo Animirane zabave

Včasih si je treba po napornem dnevu gledanja odličnih animiranih filmov vzeti tudi nekaj oddiha in zabavo privoščiti tudi nogam in ušesom, ne le očem! Za to bodo letos poskrbele Animirane zabave, ki se bodo v sklopu festivala odvijale v klubu Gromka na Metelkovi, v Slovenski kinoteki in v centru kulture Španski borci.

 

Prva bo v sredo, 4.12. ob 22. uri, ko se bo v Gromki zgodil Groovy Cartoon Session, ki mu bodo plesni ritem dajali Dirty Hairy, Bakto in DJ Woo-D (Good Foot), k glasbi pa bo podobe primaknil VJ Tilen Sepič.

 

Po prekratki noči bomo v četrtek znova ponočevali, tokrat se bomo preselili v Kinotekino kavarno, kjer se bo po zaključku projekcij, ob 23. uri odvrtel vj-dj set oziroma avdiovizualni performans v živo Gašperja Biloslava Milkoviča, Marka Vivode in jesusonecstasy.

 

Seveda pa je že pregovorno treba iti ven tudi v petek! znova se bomo vrnili v Gromko in se tam znova zabavali od 22h dalje vse tja do poznih nočnih ali zgodnjih jutranjih ur. Tokrat bo za to, da nam ne bo dolgčas, poskrbel Fatal Error #36 (Pero-Fotar&Vučko), s chiptune & bitpop & videogame music.

 

Sobota bo večer, ko se bodo v Španskih borcih podeljevale nagrade in gledale plesno-animirane predstave, po njih pa nas bodo v noč s koncertom popeljali Prismojeni profesorji bluesa! Kot že samo ime razkriva, bodo glasbeno popotovanje začeli pri bluesu in vanj zamešali še dobro mero psihadeličnega rocka in plesnega funka.

 

Za konec pa še naš nasvet: ta konec tedna se dobro naspite, da vam naslednji teden ne bo žal, da ste izpustili kak film ali odlično Animirano zabavo!

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki