Priskrbite si svoj paket vstopnic za animirani jubilej

Po uspešno zaključeni akciji Desetega 10 za 10 je zdaj čas za jubilejne festivalske pakete, ki so že v prodaji in vam bodo na voljo vse do Animateke!

Letos smo, kot ste morda že opazili, pakete osvežili in prenovili ter jim dodali še cenejše posamezne vstopnice za predstave do vključno 16. ure (3,80 evra) (velja za predstave v Kinodvoru), nižje cene vstopnic v Kinoteki (2 evra) ter brezplačne jutranje reprize tekmovalnih programov, za vse tiste, ki bi radi izkoristili prav vse kar 10. Animateka ponuja.

Kot novost je letos tu jubilejni Paket 10, v katerem boste za 5 vstopnic za 5 različnih projekcij v Kinodvoru odšteli okroglih 10 evrov.

Pridružuje se mu še en novinec med paketi, Družinski paket, v katerem vam pri nakupu dveh vstopnic za ogled predstave v Družinskem Slonu pripada ena brezplačna vstopnica za isto predstavo.

Seveda pa se po dolgih letih prijateljevanja nismo mogli ločiti od dveh stalnic: z nami bosta tudi Paket Tekmovalni programi, v katerem vam za 19 evrov pripada 7 projekcij (Tekmovalni program in Evropski študentski tekmovalni program) in festivalski katalog, ter Paket Kinodvor za 28 evrov, ki vključuje ogled vseh filmskih projekcij v Kinodvoru, za piko na i pa tudi tu dobite še festivalski katalog.

Zdaj vam preostane le še to da si pogledate zgibanko in se odločite, kdaj se boste prepustili animiranim filmom!

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki