Ustvarite svoj animatečni avtoportret!

Danes, v petek in v soboto vas Animateka in Selffish studios vabita, da si priskrbite svojevrsten fotografski spominek z letošnjega festivala!  Avtoportret, kot ga še niste naredili.

 

Selffishstudio za samoportretiranje namreč ponuja popolnoma svež in revolucionaren način fotografiranja, saj uporabnikom omogoča, da postanejo avtorji svojih portretov. Ogledalo, ki je nameščeno pred objektivom, spodbuja kreativno izražanje posameznika, ki ima hkrati tudi popoln nadzor nad posneto fotografijo. S pomočjo žičnega sprožila vsak sam zajame dani trenutek.


Selffishstudio bo tokrat na voljo vsem udeležencem festivala Animateka, da se pred objektivom svobodno izrazijo s telesom, mimiko in celo sooblikovanjem »work in progress« risanega ozadja.

Vašo fotografijo boste v visoki resoluciji nato lahko prejeli prek spleta, izbor najboljših pa bomo tudi objavili na naši spletni strani po zaključku festivala.


Selffishstudio vam bo na voljo v času otvoritve in ob zaključku festivala ter v sredo in petek med 15. in 19. uro v Slovenski kinoteki.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki