Animateka kliče!

Prišel je čas, ko se vrata do Animatekinih kinodvoran odškrnejo in animatorjem ponudijo priložnost, da se s svojimi najnovejšimi filmi decembra pokažejo festivalskemu občinstvu in se vključijo v nepozabno festivalsko dogajanje.

 

Z današnjim dnem so torej prijave v Vzhodno in Srednjeevropski tekmovalni program, Tekmovalni program mladih evropskih talentov in Slonov tekmovalni program odprte!

 

Rok prijave je 20. september 2017, a zakaj bi čakali zadnji trenutek - postopek prijave je zelo preprost! Vse poteka prek spleta, prijavnica vas čaka na tej povezavi.

 

Ne zamudite priložnosti, da se nam decembra pridružite in skupaj z nami doživite festival - morda vam tudi kakšna nagrada ne uide, kdo ve!

 

Z nami bo letos tudi francoska vsestranska umetnica, striparka in ilustratorka Caroline Sury, ki je ustvarila tudi nov festivalski plakat, katerega košček vam razkrivamo v naslovu novice.

 

Še en klik in … Animateka 2017!

 

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki