AnimatekaPRO Pitch 2017

AnimatekaPRO Pitch 2017

 

Animateka letos predstavlja nov natečaj namenjen promociji kratkih animiranih filmov v nastajanju (en samostojen kratek animirani film, ki je dolg manj kot 20 minut), na katerega se lahko prijavijo projekti iz držav nekdanje Jugoslavije.

 

Dogodek se bo odvil v prvih dveh dneh 14. edicije Animateke, 4. in 5. decembra v Ljubljani. Za namestitev udeležencev bo poskrbljeno, prav tako bo vsak prejel akreditacijo za festival.

 

Prvi dan, 4. december, bo zastavljen kot priprava na tekmovanje, še pred javnimi pitchingi projektov bodo namreč naši strokovni tutorji udeležencem pomagali dodelati predstavitev in odpraviti morebitne pomanjkljivosti. 

 

Naslednji den bo šlo zares: med 9. in 11. uro bodo potekali pitchingi, ki jih bo ocenjevala mednarodna strokovna žirija. Ta bo izbrala zmagovalni projekt, podelila pa bo tudi posebno omembo.

 

Zmagovalni projekt bo imel neposreden dostop do VAF Trebon 2018 (če se bo strinjal s pravili VAF Trebon), kar zajema kritje stroške poti in namestitve v Trebonu ter akreditacijo za Anifim festival.

 

Vse podrobnosti o natečaju vas čakajo v pravilniku.

 

Rok za prijavo je 17. november 2017. PRIJAVI SVOJ PROJEKT! >>

 

AnimatekaPRO Pitch organizira Društvo za oživljanje zgodbe 2 koluta v ekskluzivnem partnerstvu z Visegrad Animation Forum in v sodelovanju z Zavodom Bunker, Creative Europe Desk Slovenia; Motovila, Centre for the Promotion of Cooperation in the Cultural and Creative Sectors in Društvom slovenskega animiranega filma (DSAF).

 

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki