Očarljivi filmi za najmlajše

Društvo 2 koluta z velikim veseljem predstavlja nov program kratkih animiranih filmov za najmlajše: Lisička in druge zgodbe!

 

Sestavlja ga skrbno izbranih sedem kratkih animiranih filmov brez dialoga, ki s svojo bogato likovno podobo ter nežno pripovedjo nagovarjajo najmlajše gledalce (2+).

Lisička se bo občinstvu prvič predstavila 30. septembra ob 10. uri v Kinodvoru, v sklopu programa Prvič v kino. V isti kinodvorani jo boste lahko ujeli še vsaj do konca oktobra, med in po tem pa bo obiskala tudi kinematografe Art kino mreže po Sloveniji.

 

Kje in kdaj bo program še predvajan si lahko ogledate na tej povezavi. Seveda se bodo zdaj napovedanim projekcijam postopoma pridružile še druge.

 

Napovednik vas čaka tukaj:

 

Program smo pospremili tudi s spletno stranjo, na kateri najdete podrobne opise filmov ter pedagoško gradivo, ki je vzpodbuda za zanimiv in poučen pogovor z najmlajšimi.

 

Se vidimo v kinu!

 

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki