Solar Walk

Solar Walk

Réka Bucsi

Danska, 2018, hd, 21:00

Potovanje posameznikov in njihovih stvaritev v času in prostoru. Dejanja imajo smisel zgolj z vidika posameznika, ni pa smisel nujen z vidika osončja. Film govori o melanholiji in sprejemanju kaosa kot nečesa lepega in kozmičnega. Strast do ustvarjanja se zrcali v edinstveni igrivi strukturi same obrti animiranja.

Symphony No. 42

Symphony No. 42

Réka Bucsi
( MOME )

Madžarska, 2013, hd, 10:00

Film z nekonvencionalnim načinom pripovedovanja predstavi subjektiven svet v 47 prizorih. Mali pripetljaji, prepleteni z asociacijami, izražajo nerazumno soodvisnost našega okolja. Nerealni prizori temeljijo na interakciji med človekom in naravo.

Love

Love

Réka Bucsi

Francija, Madžarska, 2016, hd, 14:30

Kratki film v treh poglavjih, ki prek vpliva na oddaljeno osončje govori o naklonjenosti. V abstraktnih haikujevskih situacijah se na nekem planetu razkrivajo spremembe atmosfere, ki so posledica spremenljive gravitacije in svetlobe. Utripajoči planet na različne načine združuje svoje prebivalce.

Don’t Know Where Going

Don’t Know Where Going

Réka Bucsi, Peter Millard

Avstrija, Madžarska, VB, 2016, hd, 1:26

Animacijski projekt, ki je nastal v sodelovanju Réke Bucsi in Petra Millarda. Film je animirani dialog dveh animatorjev. Prvi nariše drobno sekvenco, drugi animator nariše naslednjo in tako kar naprej brez načrta še kakšnih 750 sličic (1 minuto). Vsebina se izoblikuje naravno, zgolj iz asociativnih gibljivih podob.

Predvajanja

V procesu zagotavljanja najvišje kakovosti storitev vaše podatke upravljamo z največjo skrbnostjo in upoštevamo najvišje standarde, ki jih določajo evropske uredbe ter slovenska zakonodaja. Pravilnik o varstvu podatkov

Pravilnik o varstvu podatkov