za otroke od 7. leta starosti dalje

Jazbečar / Dackel / Dachsund

Jazbečar / Dackel / Dachsund

Julia Ocker

Nemčija, 2018, hd, 3:37

Jazbečar ne razume, zakaj njegovo zadnjo plat ves čas tišči lulat.

Bela vrana / Bijela vrana / White Crow

Bela vrana / Bijela vrana / White Crow

Miran Miošić

Hrvaška, 2018, hd, 9:05

Majhna bela vrana se ne ujame najbolje z jato črnih vran. Prav nasprotno, pogosto se ji posmehujejo in jo ustrahujejo. Ko pa se za njihovo življenjsko okolje začnejo viharni časi, jim prav mala bela vrana pomaga najti boljše bivališče.

Maček Muri – Kosilo / Mury The Cat – Lunch

Maček Muri – Kosilo / Mury The Cat – Lunch

Jernej Žmitek
( Invida )

Slovenija, 2018, hd, 11:36

Muri je Maci obljubil, da jo pelje na kosilo k Črnemu mačku. Ampak … »Pri Črnem mačku straši!« zakriči Žane, najboljši kuhar v Mačjem mestu. Muri in prijatelji se pogumno odpravijo na lov za skrivnostnim duhcem, Maca pa medtem postane že pošteno lačna.

Lačni volkec / Trop Petit Loup / The Hungry Little Wolf

Lačni volkec / Trop Petit Loup / The Hungry Little Wolf

Ljubek, vendar pretirano samozavesten volčji mladič nekega dne sklene, da je že dovolj velik, da se sam odpravi na lov. Najti hoče lahek plen, a vsi, ki se jim približa, so zanj preveliki – ali preveč pretkani. Svobodna priredba ruske pravljice prinaša šaljivo, razposajeno zgodbo, ki se pogosto zabava na mladičkov račun.

Ko pade noč / Bei Nacht Erwacht / Night Moves

Ko pade noč / Bei Nacht Erwacht / Night Moves

Falk Schuster

Nemčija, 2017, hd, 4:25

Sredi noči, ko vsi trdno spijo, se po sobi potepajo smešne oblike in razposajene pošasti. Vse to kar kliče k raziskovanju! Njihove nočne dogodivščine prekine šele prva jutranja zarja. A mrak je že tik za vogalom.

Kuap

Kuap

Nils Hedinger

Švica, 2018, hd, 7:38

Paglavec zamudi priložnost, da bi odrasel v žabo, zato ostane zadaj, čisto sam. A v ribniku ne zmanjka stvari, ki jih je treba odkriti, in pomlad gotovo spet pride naslednje leto. Film prinaša drobno zgodbo o odraščanju.

Predvajanja

V procesu zagotavljanja najvišje kakovosti storitev vaše podatke upravljamo z največjo skrbnostjo in upoštevamo najvišje standarde, ki jih določajo evropske uredbe ter slovenska zakonodaja. Pravilnik o varstvu podatkov

Pravilnik o varstvu podatkov