Padec / La Chute / The Fall

Padec / La Chute / The Fall

Boris Labbé

Francija, 2018, hd, 14:22

Ko se na Zemljo spustijo nebesna bitja in spridijo njeno prebivalstvo, se zamaje svetovni red. To je začetek tragičnega padca, ki privede do rojstva temeljnih nasprotij: krogov pekla in nebes.

Fest

Fest

Nikita Diakur

Nemčija, 2018, hd, 2:55

Predmestna blokovska zabava. Rave, brezpilotnik, žar in sladoled. Nato pa adrenalinska točka. Po navdihu in v posnemanju YouTuba.

Slutnja / Agouro / Augur

Slutnja / Agouro / Augur

David Doutel, Vasco Sá

Portugalska, Francija, 2018, hd, 15:16

Ostra zima zamrzne gladino reke v bližini hiše, kjer živita bratranca. Globoko v hladnem vetru, ki potegne tisti dan, se odnos med njima zaostruje, dokler grobost ne doseže skrajnega roba.

Aérobie

Aérobie

Bastien Dupriez

Francija, 2017, hd, 3:52

Kolesar se na velodromu požene po stezi.

Sestri in njuna soba / La Chambre Des Filles / The Sisters' Bedroom

Sestri in njuna soba / La Chambre Des Filles / The Sisters' Bedroom

Claire Brognez

Kanada, 2018, hd, 6:35

Louise se veseli, da bo lahko na samem v sobi, ki jo deli s sestrico, odprla svojo škatlo zakladov. Ne ve pa, da sestrica vohuni za njo pod posteljo. Film govori o čutnosti prek prisrčne, a tudi erotične izkušnje nenamernega stika med sestrama.

Egg

Egg

Ženska je zaklenjena v hišo skupaj z jajcem. Jajce pojé, se pokesa. Ga ubije. Jajce pusti umreti od lakote.

Solar Walk

Solar Walk

Réka Bucsi

Danska, 2018, hd, 21:00

Potovanje posameznikov in njihovih stvaritev v času in prostoru. Dejanja imajo smisel zgolj z vidika posameznika, ni pa smisel nujen z vidika osončja. Film govori o melanholiji in sprejemanju kaosa kot nečesa lepega in kozmičnega. Strast do ustvarjanja se zrcali v edinstveni igrivi strukturi same obrti animiranja.

Predvajanja

V procesu zagotavljanja najvišje kakovosti storitev vaše podatke upravljamo z največjo skrbnostjo in upoštevamo najvišje standarde, ki jih določajo evropske uredbe ter slovenska zakonodaja. Pravilnik o varstvu podatkov

Pravilnik o varstvu podatkov