Ostrenje pogleda na Animateki

Od 3. do 9. decembra se Ostrilci in Ostrilke podajamo v živopisni svet animacije, ki ga spoznavamo s festivalskimi sklopi s kratkimi in celovečernimi filmi, z mentorsko vodeno poglobljeno razpravo po projekciji in številnimi pogovori z gostujočimi avtorji, ki jih bomo neumorno zasledovali. Udeleženci delavnice bodo pri pisanju ob pomoči mentorjev dr. Maje Krajnc, odg. ur. revije KINO!, in Roberta Kureta zarisovali vzporednice med filmi z različnih koncev sveta, ki jih združuje tematika ali avtorski pogled, skozi izbrane filme bodo spoznavali različne animacijske tehnike in premišljevali o potezah, ki jih lahko na filmsko platno zariše le animacija.

 

Se nam želiš pridružiti? Čim prej nam piši v naš e-nabiralnik ostrenje.pogleda@gmail.com, saj prijave sprejemamo do zapolnitve mest. Pokličeš lahko tudi Ostrilko Zalo Ž. (040 302 808).

 

Upamo, da se vidimo!

 

Lepo bo!

 

Ostrilski pozdrav

 

*Ostrenje pogleda je izobraževalni program za mlade Društva za širjenje filmske kulture KINO!.

V procesu zagotavljanja najvišje kakovosti storitev vaše podatke upravljamo z največjo skrbnostjo in upoštevamo najvišje standarde, ki jih določajo evropske uredbe ter slovenska zakonodaja. Pravilnik o varstvu podatkov

Pravilnik o varstvu podatkov