Animazioni, še zadnjič

četrtek, 1. februarja ob 16:00 uri vas vabimo na zadnje vodstvo po razstavi Italijanski animirani film, pregledni predstavitvi, ki se že naslednji dan poslavlja od Ljubljane.

 

 

Razstava je  bila odprta 29. novembra 2017 in je del 14. edicije festivala Animateka in je posvečena najpomembnejšim sodobnim italijanskim avtoricam in avtorjem animiranega filma. Z njenim zaprtjem se zaključuje še zadnje dejanje Animateke 2017, ki se s tem tudi dokončno poslavlja.

 

Po razstavi nas bo popeljala njena kuratorka in odlična poznavalka italijanskega animiranega filma Paola Bristot, poleg razstavljenih risb, lutk in drugih zanimivih drobcev iz zakulisja nastajanja italijanskih animiranih filmov, si bomo po koncu vodstva ogledali tudi projekcijo DVD-ja Animazioni Italiane 5, ki vsebuje izbor sodobne italijanske kratke animirane produkcije.

 

Razstava je na ogled v prostorih Italijanskega inštituta za kulturo v Sloveniji (Breg 12, Ljubljana).

 

V procesu zagotavljanja najvišje kakovosti storitev vaše podatke upravljamo z največjo skrbnostjo in upoštevamo najvišje standarde, ki jih določajo evropske uredbe ter slovenska zakonodaja. Pravilnik o varstvu podatkov

Pravilnik o varstvu podatkov