Celovečerna Madžarska

Madžarska se danes predstavlja s celovečerci: v sklopu retrospektive se bo odvrtel na ljudskem izročilu zasnovan, živopisan in skoraja psihedeličen Sin bele kobile, nato pa še akcijski triler Ruben Brandt - Zbiratelj.


Petek je na festivalu sicer dan, ko se odvrtijo zadnji tekmovalni programi ter četrti sklop Svetovnega jagodnega izbora (danes gre za poseben, Kinotripov Jagodni izbor!) in se čakanje na nagrade začne.

Večer bomo zaključili z drugim sklopom programa Najboljše evropske šole in še enim celovečercem - ponovno bomo predvajali temačno pripoved Volčja hiša.

 

Samo še do nedelje si lahko ogledate tudi tri od štirih animatekinih razstav: VR/360°/GAMES@ANIMATEKA v Muzeju sodobne umetnosti Metelkova, Iz zakulisja Špele Čadež v Galeriji Kinodvor ter Animatekine dnevnike Rastka Ćirića v Kinoteki.

 

K obisku vabi tudi festivalski butik, ki je založen predvsem s stripi in risoromani ter deli, ki so jih prispevali gostje festivala.

 

V procesu zagotavljanja najvišje kakovosti storitev vaše podatke upravljamo z največjo skrbnostjo in upoštevamo najvišje standarde, ki jih določajo evropske uredbe ter slovenska zakonodaja. Pravilnik o varstvu podatkov

Pravilnik o varstvu podatkov