Dan noči evropskega filma


Osrednji dogodek današnjega dne je projekcija celovečernega dokumentarnega filma Samouni Road, ki se ob 19. uri v Kinodvoru odvija v sklopu Noči evropskega filma, ki poteka ob podpori programa Ustvarjalna Evropa MEDIA in v partnerstvu z mednarodnim kinematografskim združenjem Europa Cinemas.

 

Poleg tega je tretji festivalski dan seveda od jutra do večera, ko se bomo znova družili in spoznavali v Kavarni Kinodvora, zapolnjen s projekcijami v Kinodvoru in Slovenski kinoteki ter predavanji na platformi AnimatekaPRO.

 

V sklopu platforme se bodo danes v Stari mestni elektrarni predavanja in okrogle mize osredotočale na virtualno resničnost in animirani film. Še pred tem se bodo ob 10. uri na Zajtrku z avtorji predstavili animatorji in animatorke,, katerih filme smo večer prej gledali v tekmovalnih programih.

V procesu zagotavljanja najvišje kakovosti storitev vaše podatke upravljamo z največjo skrbnostjo in upoštevamo najvišje standarde, ki jih določajo evropske uredbe ter slovenska zakonodaja. Pravilnik o varstvu podatkov

Pravilnik o varstvu podatkov