Študenti MOME razstavljajo

V sredo, 28. novembra ob 19. uri se v prostorih Balassijevega inštituta v Ljubljani odpira razstava Oddelka za animacijo Univerze Moholy-Nagy za umetnost in oblikovanje v Budimpešti (MOME).

Madžarska je pomembna sila na področju animacije z bogato zgodovino, študentje MOME pa dokazujejo, da se ji tudi za svetlo prihodnost ni bati.

 

Na ogled bodo novejša dela študentov z izborom najboljših filmov, plakatov, maket, umetniških del in projekcijo video mapiranja, ki dajejo vpogled v raznolikost dejavnosti v tem ustvarjalnem središču.

 

V torek, 4. decembra ob 17. uri se lahko  udeležite brezplačnega strokovnega vodstva po razstavi.

 

Razstava je del letošnjega programa Madžarska na obisku, ki zajema 7 programov odlične retrospektive madžarskega animiranega filma, Madžarsko pa smo izpostavili tudi z izborom filmov priznane animatorke Réke Bucsi, celovečernim filmom Ruben Brandt - Zbiratelj ter otroško delavnico animacije Od Slikofrca do mini filma s Zsuzsanno Kreif.

V procesu zagotavljanja najvišje kakovosti storitev vaše podatke upravljamo z največjo skrbnostjo in upoštevamo najvišje standarde, ki jih določajo evropske uredbe ter slovenska zakonodaja. Pravilnik o varstvu podatkov

Pravilnik o varstvu podatkov