AnimatekaPRO Pitch 2019

Animateka bo letos že tretjič izvedla natečaj AnimatekaPRO Pitch, namenjen promociji kratkih animiranih filmov v nastajanju, na katerega se lahko z enim samostojnim kratkim animiranim filmom, ki je dolg manj kot 20 minut, prijavijo projekti iz držav nekdanje Jugoslavije.

 

Dogodek se bo odvil v Ljubljani, 2. in 3. decembra 2019, v prvih dveh dneh 16. Animateke, ki bo potekala med 2. in 8. decembrom. Za namestitev udeležencev bo poskrbljeno, prav tako bo vsak prejel akreditacijo za festival!

 

Prvi dan bo zastavljen kot priprava na tekmovanje, še pred javnimi pitchingi projektov bodo namreč naši strokovni tutorji udeležencem ves dan, od  14.00 do 20.00. ure, pomagali dodelati predstavitev in odpraviti morebitne pomanjkljivosti.

 

Naslednji dan bodo udeleženci pokazali svoje znanje:  med 9. in 11. uro bodo potekali 10-minutni pitchingi, ki jih bo ocenjevala mednarodna strokovna žirija, sestavljena iz izkušenih strokovnjakov iz filmskega in televizijskega področja. Ti bodo izbrali zmagovalni projekt, podelili pa bodo tudi posebno omembo.

 

Zmagovalni projekt bo prejel vabilo na CEE Animation Forum 2020, kar zajema akreditacijo za Anifim festival v Trebonu, stroške lokalnega prevoza (od letališča do Trebona in nazaj), 3 nočitve in prehrano.

 

Vse podrobnosti o natečaju vas čakajo v pravilniku.

 

Rok za prijavo je 6. oktober 2019. PRIJAVI SVOJ PROJEKT! 

 

AnimatekaPRO Pitch 2018 organizira Društvo za oživljanje zgodbe 2 koluta v partnerstvu s CEE Animation Forum in v sodelovanju z Društvom slovenskega animiranega filma (DSAF) in Zavodom Bunker.

 

V procesu zagotavljanja najvišje kakovosti storitev vaše podatke upravljamo z največjo skrbnostjo in upoštevamo najvišje standarde, ki jih določajo evropske uredbe ter slovenska zakonodaja. Pravilnik o varstvu podatkov

Pravilnik o varstvu podatkov