AnimatekaPRO Pitch 2020

 

Že četrtič je v teku natečaj AnimatekaPRO Pitch! Ta je namenjen promociji kratkih animiranih filmov v nastajanju iz držav nekdanje Jugoslavije in pomoči projektom, da dobro začnejo svojo pot po tržišču animiranega filma.

 

AnimatekaPRO Pitch je odprt za kratke animirane filme v nastajanju, ki so krajši od 20 minut.

 

Dogodek se bo odvijal 1. decembra 2020, v prvih dveh dneh 17. Animateke, ki bo potekala med 30. novembrom in 6. decembrom. Zaradi posebnih okoliščin bo to leto tekmovanje potekalo na spletu.

 

Udeleženci bodo povabljeni, da se udeležijo spletne delavnice, ki jo bo vodil eden od naših strokovnih mentorjev, s katerim bodo lahko razpravljali o prednostih in slabostih njihovega projekta in/ali dodelali njihove strategije predstavitve.

 

Datum in čas delavnice bo objavljen, ko bo zaključen izbor tekmujočih projektov.

 

Vsaka ekipa, ki bo prijavila svoj projekt, bo morala pripraviti 5-minutno video predstavitev, ki bo predvajana na spletu. Člani mednarodne žirije (izkušeni strokovnjaki s filmskega in televizijskega področja) bodo imeli tudi posamična srečanja z ekipami izbranih projektov in bodo izbrali zmagovalni projekt.

 

 

Dva člana ekipe zmagovalnega projekta bosta prejela povabilo na CEE Animation Forum 2021.

Vse podrobnosti o natečaju vas čakajo v PRAVILNIKU.

Rok za prijavo je 26. oktober 2019. PRIJAVI SVOJ PROJEKT!

 

 

V partnerstvu s CEE Animation Forum in v sodelovanju z Društvom slovenskega animiranega filma (DSAF) in Zavodom Bunker.

V procesu zagotavljanja najvišje kakovosti storitev vaše podatke upravljamo z največjo skrbnostjo in upoštevamo najvišje standarde, ki jih določajo evropske uredbe ter slovenska zakonodaja. Pravilnik o varstvu podatkov

Pravilnik o varstvu podatkov