Prijave za Animateko so odprte!

17. edicija festivala poziva avtorje kratkih animiranih filmov k prijavam v Vzhodno in Srednjeevropski tekmovalni program, tekmovalni program Mladi talenti Evrope in Slonov tekmovalni program!

 

Kljub negotovi situaciji, ki nam jo predstavlja leto 2020 z vidika pandemije in z njo povezanih omejitev ter skrbi, bo 17. Animateka potekala,  festivalska ekipa pa se bo potrudila, da raznovrstnost animirane umetnosti  doseže njene  ljubitelje.

 

Filme lahko tudi letos prijavite kar prek spleta. Na tej povezavi vas čaka prijavni obrazec.

Pravilnik je na voljo tu.

Rok za prijavo del je podaljšan do 31. avgusta 2020.

 

Že tradicionalno se Animateka ob odprtju prijav odene v novo preobleko! Tokrat nam je podobo pripravil Andrej Štular, mednarodno priznani  vsestranski ustvarjalec s področja ilustracije, stripa, slikarstva, kiparstva, fotografije, filma ter oblikovanja lutk in scenografij, ki ima za seboj kopico razstav po vsem svetu in pet samostojnih stripovskih albumov. Njegova dela pogosto posegajo po reciklaži, v tem slogu pa se predstavlja tudi s podobo letošnje Animateke.

 

Naj se odštevanje prične!

V procesu zagotavljanja najvišje kakovosti storitev vaše podatke upravljamo z največjo skrbnostjo in upoštevamo najvišje standarde, ki jih določajo evropske uredbe ter slovenska zakonodaja. Pravilnik o varstvu podatkov

Pravilnik o varstvu podatkov