Otroška žirija

Lia Mei Butala

Stara sem enajst let in hodim v 6. razred na Osnovno šolo Prule. V prostem času rada berem, rišem in gledam vse vrste filmov, razen grozljivk. Igram harfo, hodim k sodobnemu plesu in treniram odbojko. Doma imam dve mački, ki sta zelo prisrčni.

Teodor Marković

Hodim v šesti razred osnovne šole, kjer najbolj uživam pri urah likovnega pouka in slovenščine. Zelo rad rišem, berem, plavam v morju in se igram s svojo psičko Žužo, včasih pa rad pogledam kakšen dober film. Sem velik oboževalec Harryja Potterja (vso zbirko sem prebral osemkrat) in lego kock, najraje tistih velikih kompletov. Že od malih nog treniram inkluzivni judo v klubu Sankaku, moj novi hobi pa je kitara.

Adam Copič

Živjo, sem Adam in obiskujem 7. razred Osnovne šole Riharda Jakopiča v Ljubljani. Rad rišem in si izmišljujem nove fantazijske like. Zelo rad se družim s prijatelji in skupaj ustvarjamo animacije. Rad plavam in nasploh uživam v vodi. Všeč mi je japonska in korejska kultura. Moj najljubši film je Luca, ki me vedno navduši s svojo čudovito zgodbo.

Mila Golubović

Živijo, ime mi je Mila, stara sem devet let. Najraje rišem, plešem in se igram s prijateljicami. Rada tudi hodim v šolo in glasbeno, vendar mi vzameta preveč časa.

Insan Salihović

Sem Insan Salihović imam 12 let, živim v Ljubljani in obiskujem Osnovno šolo Vič. V prostem času se ukvarjam z odbojko, igram kitaro, rada rišem in berem stripe. Ko sem bila na delavnici za animirani film, mi je bilo všeč, da smo odpadke reciklirali in jih uporabili v animaciji.