Prvi Slonov filmski maraton!

24.11.2023

Pridružite se nam na prvem filmskem maratonu kratkih animiranih filmov festivala Animateka, ki bodo s svojo raznolikostjo po vsebini in tehniki očarali tako otroke kot starše.Na maratonu vseh Slonovih tekmovalnih filmov (I, II in III) boste gledalci z glasovanjem izbrali najboljši film, ki bo prejel Slonovo nagrado občinstva. Z vami bo tudi animatorka, ki otroke skozi nagovor vpelje v izbrani filmski program. Med gledanjem filmov se bomo okrepčali na Slonovi čajanki v Kavarni.

Kinodvor, 2.12., ob 10h

10:00 Slonov tekmovalni program I (Prvič v kino), 3+
11:30 Slonov tekmovalni program II, 7+
13:00 Odmor: Slonova čajanka
13:30 Slonov tekmovalni program III, 11+

Filmi v programu I in II so brez dialoga ali pa imajo zraven posneto pripovedovanje v slovenščini. Filmi v programu III imajo slovenske podnapise. Vsi programi imajo tudi angleške podnapise.

Cena vstopnice za Slonov maraton znaša 12 EUR (za člane Kluba Kinobalon 9 EUR). Ob nakupu vstopnice za maraton prejmete na blagajni Kinodvora flipbook s festivalsko podobo.

Možen je tudi nakup vstopnice za posamezne projekcije.

Vstopnice so že v prodaji na blagajni Kinodvora ali preko spleta.

 

Več o družinskem programu Slon na Animateki.

 

Spodaj si lahko ogledate tudi predstavitveni video naše najmlajše žirije, žirije Tekmovalnega programa Slon, ki jo tokrat sestavljajo Lia Mei Butala, Teodor Marković, Adam Copič, Mila Golubović in Insan Salihović.