O dostavi

Spletna trgovina sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila, prejeta od ponedeljka do petka do 12h, bodo obdelana in odposlana v 2 delovnih dneh (zaradi koronavirusa se lahko ta čas podaljša za dodatna 2 dneva). V primeru, da izdelka v času naročanja ni več na zalogi, se rok dobave podaljša skladno z rokom dobave blaga s strani proizvajalca. V primeru, da izdelka ni več mogoče naročiti, vas bomo o tem obvestili in izdelek umaknili iz vašega naročila.

Za dostavo pošiljk bo poskrbela Pošta Slovenije.

Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli v naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ne bo na navedenem naslovu, vam bo dostavljalec pustil obvestilo, paket pa lahko najkasneje v 15 dneh prevzamete na najbližji pošti.

Stroški dostave znotraj Slovenije

Dostava za vsa naročila nad 30,00 € je brezplačna, stroški dostave pri naročilih, manjših od 30,00 €, pa znašajo 4,00 € in so enotni za celo Slovenijo.

Pošta Slovenije vam pri plačilu pošiljke po povzetju zaračuna provizijo za odkupnino v višini 1,07% vrednosti odkupnine oz. najmanj 1,05 €. Ta strošek ni zajet v izračunano poštnino.

Stroški dostave v države članice Evropske unije

Dostava za vsa naročila nad 50,00 € je brezplačna, stroški dostave pri naročilih, manjših od 50,00 €, pa znašajo 12,00 € in so enotni za vse države članice Evropske unije.

 

V druge države trenutno izdelkov ne pošiljamo in jih tudi ne morete naročiti v naši spletni trgovini.